Termeni si Conditii

allie-smith-HwbSRFerbvg-unsplash

Definitii

KronMedical – Kron Klinisch Medical S.R.L., cu sediul social, in Brașov , Str. De Mijloc 67, cod poștal 500063, înregistrată la O.N.R.C., sub numărul J08/76/2018, cod unic de înregistrare, in evidenta Direcția Generala A Finanțelor Publice, C.U.I. RO38688323,

SITE – Domeniul www.kronmedical.ro si subdomeniile acestuia, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • Toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric(calculator, telefon, tableta, etc);
 • Continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre KronMedical prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al KronMedical  UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de KronMedical  intr-o anumita perioada;
 • Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care KronMedical  are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • Date referitoare la KronMedical, sau alte date privilegiate ale acesteia.

UTILIZATOR – Persoana fizica sau Juridica care are acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre KronMedical  si acesta.

CLIENT – Persoana fizica sau Juridica care au acces la CONTINUT.

REGULAMENT – prezentele Termeni si Conditii

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre KronMedical  intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea KronMedical  cu referire la informatiile continute de acesta.

TERMEN MAXIM DE LIVRARE – termenul livrare agreat de de comun acord cu clientul si comunicat acestuia in prin email, sms, sau whatsap in momentul plasarii comenzii la care se adauga cele 21 de zile de prelungire al termenului de livrare.

ONLINE – face referire la site-ul KronMedical.ro cat si subdomeniile acestuia

SICAP –  Sistemul electronic de achizitii publice.

PRECOMANDA sau LA COMANDA sau COMANDA IN PRODUCTIE sau COMANDA SPECIALA sau COMANDA PERSONALIZATA sau COMANDA LA FURNIZOR – Fac referire la comenzile plasate online, pe email, sms, whatsap carora li se pot asocia un termen maxim de livrare.

General

 • Regulamentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/ Continutului de catre Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre KronMedical  si acesta.
 • Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului, implica aderarea Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
 • Prin folosirea Siteului/ Continutului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, KronMedical  sau oricarui tert cu care KronMedical  are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
 • In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Regulament.

a. Acesta renunta la: accesul la serviciile oferite de KronMedical  prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor si/sau comunicarilor din partea KronMedical  de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea KronMedical .

b. KronMedical  va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 • Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Regulamentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
 • Pentru a-si exercita dreptul prevazut la punctul 4. acesta poate sa contacteze KronMedical , sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la KronMedical  destinate acestui scop.

Continut

 • Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, cataloage, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a KronMedical , acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
 • Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de KronMedical , includerea oricarui continut in afara site-ului KronMedical , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al KronMedical  asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al KronMedical .
 • Orice continut la care Utilizatorul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Regulamentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre KronMedical  si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea KronMedical  cu referire acel continut.
 • Utilizatorul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Regulamentului.
 • In cazul in care KronMedical  confera Utilizatorului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea KronMedical  pentru respectivul Utilizator, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
 • Niciun continut transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea KronMedical  si/sau al angajatului KronMedical  care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
 • Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Regulament sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Contact

 • KronMedical  publica pe site datele complete de identificare si contactare de catre Client sau Utilizator.
 • Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizator sau Clientul permite KronMedical  sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.
 • Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea KronMedical  de a contacta Utilizatorul sau Clientul.
 • Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate KronMedical  se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si KronMedical , considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea KronMedical  in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
 • KronMedical  isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

Newsletter

 • In momentul in care, Utilizatorul sau Clientul accepta Regulamentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea KronMedical .
 • Datele preluate de la Utilizator in scopul expedierii newslettere-lor, pot si vor fi folosite de catre KronMedical  in limitele Politicii de confidentialitate.
 • Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:

a. Prin trimiterea unui e-mail cu subiectul “Dezabonare” la adresa dezabonare@KronMedical.ro

b. Prin contactarea KronMedical , conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

 • Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Regulament.
 • KronMedical  isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newsletter cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newsletter, fara nici un angajament ulterior din partea KronMedical , sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.
 • KronMedical  nu va include in newsletter-ele transmise Utilizatorului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al KronMedical , la momentul expedierii newslettere-lor.

Politica de confidentialitate

 • KronMedical  colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special, prin intermediul Site-ului, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

a. validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

b. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

c. pentru a asigura accesul acestuia la informatii de natura comerciala;

d. trimiterea de newslettere periodice, in format exclusiv electronic;

e. contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

f. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

 • Pentru transmiterea datelor, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).
 • Prin accesarea site-ului, fiecare Utilizator sau Client si-a exprimat consimtamantul ca KronMedical  sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Dreptul de acces la date

 • Oricare Utilizator sau Client, are dreptul de a obtine de la KronMedical , la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

Dreptul de interventie asupra datelor

 • Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a obtine de la KronMedical , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

a. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

b. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

c. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Dreptul de opozitie

 • Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata KronMedical  nu va mai prelucra datele in cauza.
 • De asemenea, oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele KronMedical  sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
 • Orice drept susmentionat, recunoscut Utilizatorului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevazute mai sus, printr-o cerere adresata KronMedical , intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informaţiile sa-i fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
 • KronMedical  va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. I 1.
 • KronMedical  poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre KronMedical  pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale Regulamentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea KronMedical  si/sau al eventualilor terti cu care KronMedical  are contracte de parteneriat in acel moment.
 • Politica de confidentialitate KronMedical  se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Utilizator exclusiv pe site. KronMedical  nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
 • KronMedical  se obliga ca datele colectate ale Clientului/ Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
 • Exceptie de la prevederile art.I 6 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
 • KronMedical  garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
 • KronMedical  nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Preturi si Taxe fiscale

 • Toate preturile produselor afisate pe website-ul www.KronMedical .ro sunt exprimate in LEI si nu includ tva (taxa pe valoare adaugata) conform legilor in vigoare in cuantum de 19% respectiv 9%(produse ortopedice, produse implantabile, etc)

K. Transport

 • Livrarea catre Client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.
 • Livrarile se vor efectua, in medie, in aproximativ 72 ore din momentul primirii comenzii din partea clientului, in limita stocului disponibil. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, KronMedical  va informa Clientul telefonic sau prin E-mail, fara nicio obligatie ulterioara a KronMedical  fata de Client si fara ca acesta (Clientul) sa poata pretinde KronMedical  daune-interese.
 • Clientul poate renunta la comanda, in scris, doar in cazul comenzilor de stoc.
 • Pentru comenzile speciale, KronMedical  va percepe clientului un avans de garantare a bonitatii, stabilit de comun acord cu clientul, si consemnat prin emiterea unei facturi avans marfa catre acesta.
 • In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/ produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile, exceptand situatiile conform art. J4.

Calitate si garantii

 • Fiecare produs comercializat de KronMedical  beneficiaza de declaratie de conformitate. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Informații cu privire la termenii si condițiile de garanție KronMedical , si instrucțiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului sub forma unei brosuri introdusa in fiecare colet.
 • Niciun Utilizator/Client nu poate solicita o garanție extinsa, in alți termeni si alte condiții si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol.
 • Garanția oferita de KronMedical  este emisa in conformitate cu legislația in vigoare si se bazeaza pe obținerea documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, obtinute direct de la producator si/sau distribuitorii autorizați ai producatorului.

Frauda

 • KronMedical  nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
 • Clientul / Utilizatorul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
 • KronMedical  declina orice responsabilitate, in situatia in care un Utilizator / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele KronMedical .
 • Clientul sau Utilizatorul va informa KronMedical  asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
 • KronMedical  nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.
 • Comunicarile realizate de catre KronMedical  prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

Limitare de responsabilitate

 • KronMedical  nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Utilizator/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.
 • In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre KronMedical  violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii KronMedical , conform detaliilor de contact, astfel incat KronMedical  sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
 • KronMedical  nu garanteaza Utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu.
 • KronMedical  nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
 • KronMedical  este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Utilizator sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al KronMedical , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Utilizatorului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

Forta majora si cazul fortuit

 • Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
 • Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
 • Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
 • Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Litigii

 • Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre KronMedical  Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile „Termeni si conditii”.
 • Orice disputa cu referire la prezentul Regulament Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si KronMedical  se va rezolva mai intai pe cale amiabila.
 • Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Utilizator si KronMedical  sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.
 • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 • Prezentul Regulament a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

Dispozitii finale

 • KronMedical  isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.
 • In limita prevederilor Termeni si Conditii, KronMedical  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.
 • KronMedical  isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Feedback

 • In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu KronMedical , va rugam sa ne contactati la numarului de telefon +40.722.570.558, de luni pana Vineri, program 09:00-17:00, sau prin email la office@KronMedical.ro.
 • Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.KronMedical .ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea KronMedical.

Prelucrare date cu caracter personal: Kron Klinisch Medical S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr…………./……….

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping